Onze therapeuten

Kathleen Engelen

In 1993 behaalde ik aan de KU Leuven mijn diploma lic. in de kinesitherapie met als specialisatie pediatrie. Vervolgens deed ik door de jaren heen verschillende andere opleidingen zoals lymfedrainage, bekkenbodemreëducatie ( volwassenen en kinderen ), NST ( neurostructurele integratietherapie ), AK (applied kinesiology), taping, Bobath, braingym


Op sportief vlak ben ik absoluut fan van yoga, zwemmen en wandelen. 


KBO nr 0815492559


Pieter Kamoen 

In 2019 studeerde ik af als sportkinesitherapeut aan de KU Leuven. In deze opleiding heb ik geleerd hoe ik u het beste kan helpen met het revalideren van zowel sportblessures als musculoskeletale aandoeningen. Mijn specialismes liggen bij loopblessures, schouderaandoeningen en chronische rugproblemen, waarvoor ik door de jaren meerdere bijscholingen voor gevolgd heb. 

 

In mijn vrije tijd vind je me of in het bos, of in de hapkido dojang (oefenzaal). 

"Find a job you enjoy doing, and you will never have to work a day in your life."

KBO nr 0731696041


Iben Snijders

2020, het jaar waarin ik afstudeerde als kinesitherapeut pediatrie aan de Uhasselt. Levenslang leren is essentieel om de motorische vaardigheden van kinderen te stimuleren. Via de extra opleidingen ben ik gespecialiseerd in Typ10 & Psychomotorische ontwikkeling en remediërend leren.

In mijn vrije tijd houd ik mij bezig met het organiseren van Multimove voor kinderen van 2,5 tot 7 jaar.

Daarbuiten hou ik ervan om te reizen en de mooie plekjes op de wereld te ontdekken.


KBO nr 0748.901.366

Sofie Roox

In 2021 studeerde ik af als kinesitherapeut in de pediatrie aan de Uhasselt. De passie om met kinderen te werken was altijd al aanwezig. Mijn grootste interesse gaat uit naar de revalidatie van kinderen met een neurologische aandoening. Binnen dit vakgebied heb ik dan ook enkele bijscholingen gevolgd en heb ik nog verschillenden op de planning staan.

In mijn vrije tijd geef ik paardrijlessen aan kinderen. Verder heb ik een grote passie voor muurklimmen en activiteiten in de natuur. 


KBO nr 0775.501.538

Stef Buntinx

To be revealed.