Onze therapeuten

Kathleen Engelen

In 1993 behaalde ik aan de KU Leuven mijn diploma lic. in de kinesitherapie met als specialisatie pediatrie. Vervolgens deed ik door de jaren heen verschillende andere opleidingen zoals lymfedrainage, bekkenbodemreëducatie ( volwassenen en kinderen ), NST ( neurostructurele integratietherapie ), AK (applied kinesiology), taping, Bobath, braingym


Op sportief vlak ben ik absoluut fan van yoga, zwemmen en wandelen. 


KBO nr 0815492559


Pieter Kamoen 

In 2019 behaalde ik mijn diploma als sportkinesitherapeut aan de KU Leuven, waar ik uitgebreide kennis opdeed over het revalideren van sportblessures en musculoskeletale aandoeningen. Mijn passie voor het begrijpen en behandelen van langdurige pijnproblemen leidde me naar verdere studie, resulterend in het behalen van mijn postgraduaat in manuele therapie in 2024.

Mijn aanpak is gericht op het helder uitleggen van de oorsprong van uw klachten en het bieden van effectieve strategieën om ermee om te gaan. Ik geloof in het empoweren van mijn patiënten door hen inzicht te geven in hun eigen conditie en het aanreiken van de juiste tools voor herstel en welzijn. 

 

In mijn vrije tijd vind je me of in het bos, of in de hapkido dojang (oefenzaal). 

"Find a job you enjoy doing, and you will never have to work a day in your life."

KBO nr 0731696041


Sofie Roox

In 2021 studeerde ik af als kinesitherapeut in de pediatrie aan de Uhasselt. De passie om met kinderen te werken was altijd al aanwezig. Mijn grootste interesse gaat uit naar de revalidatie van kinderen met een neurologische aandoening. Binnen dit vakgebied heb ik dan ook enkele bijscholingen gevolgd en heb ik nog verschillenden op de planning staan.

In mijn vrije tijd geef ik paardrijlessen aan kinderen. Verder heb ik een grote passie voor muurklimmen en activiteiten in de natuur. 


KBO nr 0775.501.538

Stef Buntinx

In 2022 studeerde ik af aan de UHasselt als kinesitherapeut in de musculoskeletale revalidatie. 

Als kinesitherapeut geloof ik sterk in een actieve benadering waarbij de behandeling een mix van manuele therapie en een functioneel oefenprogramma vormt. Hierbij worden steeds de doelen van patiënt vooropgesteld, zodat we deze samen kunnen bereiken! 

In mijn vrije tijd kun je me op wandeling met mijn hond tegen komen en ga ik ook graag met mijn vrienden eentje drinken. 


KBO nr 0791297591